Afbraakwerken Mechelen

Afbraakwerken

Bent u op zoek naar een partner voor uw afbraakwerken? U bent aan het juiste adres, Grondwerken Heylen staat voor een uitstekende service en jarenlange expertise.

Werken die zorgvuldig uitgevoerd dienen te worden om de veiligheid te garanderen maar ook met de nodige snelheid zodat er geen vertragingen oplopen. Grondwerken Heylen ondersteund u met een in-house aanpak. Zo kunnen we u een oplossing bieden van A tot Z, van afbraakwerken tot de afvoer en recyclage. Maar ook de nodige grondwerken ter voorbereiding van de verdere bouwplannen.

Zorgvuldig en veilig

Door onze jarenlange ervaring hebben we al vele projecten op onze referentie lijst staan en weten we van aanpakken. Zo weten we in elk project onze weg en begeleiden we u in het volledige proces.

 

Recyclage en afvoer

We zorgen zelf voor de afvoer en recyclage van alle materialen. Zo bent u niet afhankelijk van andere externe partners. De verschillende afvalstromen worden selectief afgebroken en afgevoerd.

 

Goed uitgerust materiaal

We hebben alle nodige machines beschikbaar van een sorteergrijper voor precieze afbraak tot de breekhamer en crusher voor het zware werk.

Contacteer Grondwerken Heylen vrijblijvend voor meer informatie.